法式低溫油封鴨
TM5 TM6

法式低溫油封鴨

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 1 隻 鴨腿 (約250克)
  • 1 大匙 粗海鹽
  • 2 片 月桂葉
  • ½ 茶匙 新鮮百里香
  • ½ 茶匙 黑胡椒粒
  • 20 克 蒜頭, 拍碎
  • 30 克 鴨油
  • 1500 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2334 kJ / 558 kcal
Białko
53 g
Węglowodany
2.6 g
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy