
Urządzenia i Akcesoria
法式低溫油封鴨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
1 人份
Składniki
-
帶皮帶骨鴨腿 (約250克)1 隻
-
粗海鹽1 大匙
-
乾燥月桂葉2 片
-
新鮮百里香½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
蒜頭 拍碎20 克
-
鴨油30 克
-
水1500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
558 kcal /
2334 kJ
Białko
53 g
Tłuszcz
36.1 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan