Stufato di manzo e verdure invernali

Stufato di manzo e verdure invernali

3.9 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolla
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di carne di manzo per spezzatini
    500 g
  • di sedano rapa pelato, a pezzi
    100 g
  • di pastinaca pelata, a pezzi
    100 g
  • di patate pelate, a pezzi
    100 g
  • di carote pelate, a pezzi
    100 g
  • di acqua
    900 g
  • di miele
    10 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino colmo
    1 dado per brodo di manzo (per 0,5 l di brodo)
  • di curcuma in polvere
    1 ½ cucchiaino
  • di paprika in polvere, affumicata
    1 ½ cucchiaino
  • foglia di alloro secca
    1
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    ½ cucchiaino
  • di orzo perlato
    150 g
  • pane croccante, per servire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 468.8 kcal / 1961.5 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 47.2 g
Błonnik 10.4 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 659.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...