Urządzenia i Akcesoria
All-Purpose Meat Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
smoked paprika1 ½ tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
6991.8 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
450.4 kJ /
107.7 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Delicious lemon pudding
55 min
Raspberry and lemon flan
1 godz.
Impossible coconut pie
1 godz. 30 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Runny custard
15 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Raspberry Ripple Ice Cream
12 godz. 45 min
Whitebait fritters
35 min