
Urządzenia i Akcesoria
All-Purpose Meat Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
smoked paprika1 ½ tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
Wartości odżywcze na 1 jar
Kalorie
107.7 kcal /
450.4 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
24.3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
6991.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Boston Bun
2 godz. 45 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25 min
French onion dip
45 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
ABC butter
30 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Fruit "splice" bombs
24 godz.
L&P cheesecake
4 godz.