Urządzenia i Akcesoria
All-Purpose Meat Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
smoked paprika1 ½ tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
6991.8 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
450.4 kJ /
107.7 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Rhubarb Vanilla Flan
Brak ocen
Milo® mousse
1 godz. 5 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Berry Liqueur
25 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Vanilla and honey toasted muesli
35 min
Spiced fruit loaf
2 godz. 30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min