Urządzenia i Akcesoria
Pistachio and lemon curd cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts150 g
-
lemons rind peeled into long thin strips, no white pith2
-
caster sugar280 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
eggs6
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease220 g
-
plain flour100 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
76.8 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1510.9 kJ /
361.1 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Baklava cheesecake
25 godz. 45 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Better banana cake
45 min