Urządzenia i Akcesoria
Pistachio and lemon curd cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts150 g
-
lemons rind peeled into long thin strips, no white pith2
-
caster sugar280 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
eggs6
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease220 g
-
plain flour100 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
76.8 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1510.9 kJ /
361.1 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Bannofee Muffin
45 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Easy citrus pie
1 godz.
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
"This ain't no picnic" muffin
35 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min