Mexican pulled pork

Mexican pulled pork

4.8 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
10 portions

Składniki

  • cumin seeds
    3 tsp
  • dried oregano
    1 tbsp
  • ground paprika
    1 tsp
  • rock salt
    2 tsp
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat
    1800 - 2000 g
  • brown onions cut into halves
    2
  • garlic cloves
    5
  • fresh jalapeño chillies trimmed
    2
  • freshly squeezed orange juice
    250 g
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 502.7 mg
Białko 33.4 g
Kalorie 2095.1 kJ / 500.7 kcal
Tłuszcz 37.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...