Urządzenia i Akcesoria
Mexican pulled pork
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
cumin seeds3 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground paprika1 tsp
-
rock salt2 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat1800 - 2000 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves5
-
fresh jalapeño chillies trimmed2
-
freshly squeezed orange juice250 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
502.7 mg
Białko
33.4 g
Kalorie
2095.1 kJ /
500.7 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
"Moussaka" bowl
45 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Thai watermelon salad
50 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Community fave brown rice salad
55 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min