Urządzenia i Akcesoria
Mexican pulled pork
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
cumin seeds3 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground paprika1 tsp
-
rock salt2 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat1800 - 2000 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves5
-
fresh jalapeño chillies trimmed2
-
freshly squeezed orange juice250 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
502.7 mg
Białko
33.4 g
Kalorie
2095.1 kJ /
500.7 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Smash burger taco
40 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.