
Urządzenia i Akcesoria
蘑菇起司海陸
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊50 克
-
蒜頭 切片3 粒
-
油10 克
-
帶皮去骨雞腿肉 切塊(約2公分)200 克
-
蘑菇 切片100 克
-
醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蝦仁200 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
比薩起士絲50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
164 kcal /
688 kJ
Białko
17.575 g
Tłuszcz
8.925 g
Węglowodany
3.6 g
Błonnik
0.675 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan