Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 洋蔥, 切塊
- 3 粒 蒜頭, 切片
- 10 克 油
- 200 克 帶皮去骨雞腿肉, 切塊(約2公分)
- 100 克 蘑菇, 切片
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 米酒
- 200 克 蝦仁
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 比薩起士絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 688 kJ / 164 kcal
- Białko
- 17.575 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 8.925 g
- Błonnik
- 0.675 g