![Apionabo con remoularde Apionabo con remoularde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7cad7800-4127-4de0-b5e0-847bbf35822e/Derivates/e8bdb5a1-3c25-45de-b637-f8b6aa1b234b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de apio nabo, cortado en trozos
Mayonesa
-
130
g de aceite de girasol
lub 130 g de aceite de canola - 1 de yema de huevo
- 1 cdita de mostaza
- sal, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 15 g de vinagre de vino tinto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 343 kJ / 82.2 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 42.5 mg
Alternatywne przepisy
Risotto con manzana y boletus
30 min
Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
30 min
Texturas de gin-tonic
10h 40 min
Crema fría de aguacate
10 min
Hugo Spritz
25h 10min
Panna cotta de cereza
3 Std. 30 Min
Borrsht frío
2 Std. 35 Min
Panes al vapor Taiwaneses
2h 45min
Sopa de camarón y hoja santa
25min
Risotto de calabaza de castilla
30 min
Gazpacho de pepino y hierbabuena
40min
Hongos con epazote
20min