Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de cabracho (en 3-4 trozos grandes)
- 10 gambas crudas peladas
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 6 huevos
- 10 de palitos de cangrejo
- 1 lata pequeña de anchoas en aceite
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 250 g de tomate frito
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1124 kJ / 269 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 Std. 40 Min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 Std. 30 Min
Croquetas de bonito
9h 15 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1sa 5 dk
Txangurro
1 Std. 10 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Croquetas de gambas
9h 10min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Tigres
1h
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min