Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de cabracho (en 3-4 trozos grandes)
- 10 gambas crudas peladas
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 6 huevos
- 10 de palitos de cangrejo
- 1 lata pequeña de anchoas en aceite
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 250 g de tomate frito
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1124 kJ / 269 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Croquetas de cecina y queso de cabra
9h 20min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Croquetas de carabineros
10h
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 godz. 40 min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9h 30min
Rollo de bonito
1 godz. 10 min
Croquetas de gambas
9h 10min
Tigres
1 godz.
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min