Wersje kompatybilne
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cuori di lattuga a metà
- 600 g di pere Conference a metà, senza buccia
- 1 cucchiaio olio di noci
- 150 g di formaggio erborinato sbriciolato
- 50 g di nocciole tostate tritate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 460.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate (TM6)
1óra
Impasto per pane veloce
45 min
Gelato al parrozzo
10óra 30p
La colomba perfetta
7 Std.
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5óra
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15 min
Plumcake alle carote al Varoma
2óra
Patate pelate (TM6)
5 min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4 Std. 30 Min
Ratatouille galette (TM6)
1h 30 min
Panna cotta alle pesche
3 godz. 15 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h