Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

4.0 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Salmone
  • limone la scorza (senza la parte bianca) e il succo
    1
  • di acqua
    1450 g
  • di filetti di salmone fresco (4x150 g, spessore 3 cm)
    600 g
  • di sale
    4 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    4 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
Salsa bernese
  • di dragoncello fresco foglioline e rametti
    4 - 5 rametti
  • di scalogno a pezzi
    80 g
  • di aceto di vino bianco
    80 g
  • di burro a pezzi
    180 g
  • tuorli d'uovo
    4
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 730.5 kcal / 3056.5 kJ
Białko 31.2 g
Tłuszcz 65.6 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Sód 1192.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...