Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 60 g di Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 20 g di crescione o altre erbette a piacere
- 60 g di cipolla, a pezzi
- 8 uova medie
- 25 g di burro + q.b.
- 75 g di prosciutto cotto a cubetti
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1299.4 kJ / 310.6 kcal
- Białko
- 22.7 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 569.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittatina alle zucchine
30 min.
Nasello al vapore con riso e verdure
30 min.
Insalata di fregula con verdure insaporite
1j 10 menit
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12h
Polpette di peperoni
1h
Arcobaleno tortillas (TM6)
30 min.
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 min.
Galette con pere e uva
1 godz. 30 min
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40 min
Bruco tramezzino
30 min.
Mousse ricotta alle erbe e miele
10 min.
Buddha bowl riso, verdure e pollo (TM6)
1h