Urządzenia i Akcesoria
Panacota de romã
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
10 unidades
Składniki
-
romã (4 romãs aprox.)600 g
-
folhas de gelatina vermelha6
-
Água q.b. p/ hidratar
-
açúcar130 g
-
folhas de gelatina neutra8
-
natas800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
37.8 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1612.9 kJ /
385.5 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dezembro com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Wraps de frango e abacaxi
30 min
Panacota com mirtilos
4 godz.
Tiborna de legumes de primavera
40 min
Salada búlgara (Shopska) - TM5
15 min
Mini pavlovas com gelado de framboesa
13 godz.
Sopa de cebola à francesa - TM5
Brak ocen
Mousse de laranja
3 godz.
Bolo com pera bêbeda
26 godz. 30 min
Mousse de chocolate e castanhas
3 godz. 40 min
Creme de camarão
1 godz.
Doce de amêndoa de Leiria
35 min
Tarta de queso "La Viña"
2 godz.