Urządzenia i Akcesoria
Cremet champignonsuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portioner
Składniki
-
champignon, frisk skåret i halve200 g
-
vand250 - 300 g
-
mælk100 g
-
½ teske med top grøntsagsbouillongrøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)½
-
hvedemel25 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
fløde25 g
-
persille, frisk kun bladene2 kviste
-
flødeost (opcjonalnie)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
328.2 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
592.1 kJ /
141.5 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremet tomatsuppe
30 min
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen
Kyllingelaksa
30 min