Baccalà mantecato alla veneziana

Baccalà mantecato alla veneziana

3.3 50 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di olio di semi di arachidi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
  • 500 g di latte intero
  • 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
  • 1 foglia di alloro fresca
  • sale a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 88.9 mg
Białko 12.4 g
Kalorie 1714.5 kJ / 409.8 kcal
Tłuszcz 37.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...