Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio di semi di arachidi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- sale, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1714.5 kJ / 409.8 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 37.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 88.9 mg
Alternatywne przepisy
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1u.
Tagliatelle al ragù di coniglio
1u.
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30 min
Maionese all'avocado
15min
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2u.
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1u.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30 min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Baccalà alla veneziana con polenta
1u. 45min