Baccalà mantecato con polvere di caffè

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
  • 200 g di latte
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di panna fresca liquida
  • caffè in polvere a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 3541.1 mg
Białko 33.3 g
Kalorie 1186 kJ / 283.5 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...