Urządzenia i Akcesoria
Baccalà mantecato con polvere di caffè
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
200 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
-
200 g di latte
-
1 spicchio di aglio
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
20 g di panna fresca liquida
-
caffè in polvere a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
3541.1 mg
Białko
33.3 g
Kalorie
1186 kJ /
283.5 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
In barca con Bimby
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Flan cake al cioccolato
7 godz.
Mousse cioccolato e lamponi
10 min
Dahl di zucca
30 min
Praline di datteri e frutta secca
20 min
Yogurt allo skyr
12 godz.
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 godz. 30 min
Anacardi speziati
30 min
Pavlova con pere all'arancio
5 godz.
Crostata ai pistacchi
4 godz.
Pizza di verdure
45 min
Gelato ai cantucci e vin santo
10 godz. 30 min
Necci
1 godz.