Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di burro
- 500 g di scamone pezzo intero
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Białko
- 109.2 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 Std. 30 Min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min