Arrosto di vitello con asparagi confit

Arrosto di vitello con asparagi confit

4.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Arrosto di vitello
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di sale grosso
    15 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • foglia di alloro fresca
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • foglia di salvia fresca
    1
  • bacche di ginepro
    2
  • scalogni tagliati in quarti
    4
  • di fesa di vitello in un unico pezzo
    800 g
Asparagi confit
  • di acqua
    1500 g
  • di asparagi (Ø 1,5 cm, lunghezza 14 cm circa)
    400 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di sale
    1 - 2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di aglio in polvere
    1 pizzico
  • di succo di limone
    30 g
Terminare la preparazione
  • di vino bianco secco
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 221 kcal / 926 kJ
Białko 30.3 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 3.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 1103.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...