Focaccia cipolle e zucca

Focaccia cipolle e zucca

4.9 37 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
10 pezzi

Składniki

Impasto
  • 1550 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 10 g di malto d'orzo
    10 g zucchero
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di farina manitoba
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone
Farcitura
  • 150 g di cipolle rosse di Tropea pulite a fette
  • 100 g di polpa di zucca a fettine
  • 45 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 718.7 mg
Białko 7.2 g
Kalorie 1278.2 kJ / 305.5 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 49.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...