Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 50 g di burro di arachidi
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
- 160 g di zucchero
- 150 g di arachidi tostate, non salate
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 6 uova
- zucchero a velo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1730.6 kJ / 413.7 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 26.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.6 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 362.1 mg
Alternatywne przepisy
Vellutata di patate e zucca
50 Min
Plumcake soffice yogurt e cioccolato
1 Std. 30 Min
Plumcake al cioccolato e pere
1 Std.
Mondeghili
40min
Crostata morbida gianduia e fragole
1 Std.
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Brak ocen
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1 Std.
Plumcake all'arancia
1 Std.
Torta di mandorle e pistacchi
1 Std.
Risotto zafferano e speck
35min
Paccheri zucca e provola
45min