Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta
- 6 g di gelatina in fogli
- acqua, fredda, per l'ammollo
- 400 g di panna, qualsiasi tipo
- 200 g di latte
- 60 g di popcorn
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Salsa al caramello salato
- 50 g di burro, a pezzi
- 80 g di panna, qualsiasi tipo
- 30 g di zucchero di canna
- 30 g di zucchero a velo
- 30 g di sciroppo di acero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 cucchiaino raso di sale
- popcorn q.b. per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1976.8 kJ / 472.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 40.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 342.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Risotto alla carbonara
2h
Gamberoni in salsa di cocco caramellata
30min
Panini al vapore e bevanda a base di soia
1h 30min
Panini arcobaleno
5h
Anelli cioccolato e mandorle
40min
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1h
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h
Frullato viola
10 min
Waffle rosa alla frutta
30min
Cotton Japanese cheesecake
2h