
Urządzenia i Akcesoria
Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 fette
Składniki
-
clementine la scorza (senza la parte bianca)3
-
di nocciole sgusciate e spellate250 g
-
di cacao amaro in polvere non zuccherato100 g
-
di zucchero a piacere180 - 240 g
-
di olio di semi di girasole + q.b.150 g
-
di acqua minerale frizzante180 g
-
di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino
-
gelato a piacere
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
338 kcal /
1414 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
4.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy