Urządzenia i Akcesoria
Pane alle noci al Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
15 fette
Składniki
-
burro q.b.
-
2520 g di acqua
-
10 g di miele (opcjonalnie)
-
10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
150 g di farina tipo 1
-
300 g di farina manitoba
-
8 g di sale
-
100 g di noci sgusciate
-
30 g di succo di limone, spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
211.1 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
598.5 kJ /
143.1 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia morbida
4 godz.
Panini ai semi al Varoma
2 godz. 30 min
Impasto base per pane
1 godz.
Grissini al sesamo
2 godz. 30 min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 godz.
Lingue croccanti
45 min
Pane agli spinaci
3 godz.
Plumcake alle carote al Varoma
2 godz.
Pane semplice
4 godz.
Pane alla zucca e mandorle
5 godz.
Pane all'acqua
4 godz.