Urządzenia i Akcesoria
Pane alle noci al Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
15 fette
Składniki
-
burro q.b.
-
2520 g di acqua
-
10 g di miele (opcjonalnie)
-
10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
150 g di farina tipo 1
-
300 g di farina manitoba
-
8 g di sale
-
100 g di noci sgusciate
-
30 g di succo di limone, spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
211.1 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
598.5 kJ /
143.1 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bocconcini nocciola e caffè
1 godz.
Pane al rosmarino
4 godz.
Panini ai semi al Varoma
2 godz. 30 min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 godz.
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 godz. 30 min
Pandoro
15 godz. 15 min
Trecce dolci
4 godz.
Impasto per pizza di segale
2 godz. 10 min
Pane alla zucca con uvetta
19 godz.
Impasto per pane veloce
45 min
Pane alla zucca e mandorle
5 godz.
Pane all'acqua
4 godz.