Plumcake salato pancetta e datteri

Plumcake salato pancetta e datteri

5.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni

Składniki

  • 70 g di Gruviera a cubetti (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 110 g di olio extravergine di oliva
  • 150 - 180 g di pancetta a dadini
    150 - 180 g di speck a cubetti
  • 150 g di farina + q.b. per infarinare
  • 10 g di lievito in polvere
  • 3 uova
  • 125 g di latte
  • 150 g di datteri denocciolati a fettine (2 mm)
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 251.6 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 1267.8 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 20.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...