Cheesecake al Prosecco

Cheesecake al Prosecco

4.6 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
12 fette

Składniki

  • 8 g di gelatina in fogli
  • 200 g biscotti, tipo digestive a pezzi
  • 90 g di burro morbido a pezzi
  • 200 g di Prosecco
  • 80 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
  • 170 g di ricotta fresca, ben scolata
  • frutti rossi misti freschi a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 248.9 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 1380.2 kJ / 329.8 kcal
Tłuszcz 24.4 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 14.1 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...