Cheesecake al Prosecco

Cheesecake al Prosecco

4.6 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
12 fette

Składniki

  • di gelatina in fogli
    8 g
  • biscotti, tipo digestive a pezzi
    200 g
  • di burro morbido a pezzi
    90 g
  • di Prosecco
    200 g
  • di zucchero
    80 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di formaggio fresco spalmabile
    500 g
  • di ricotta fresca, ben scolata
    170 g
  • frutti rossi misti freschi a piacere

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 329.8 kcal / 1380.2 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 24.4 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 14.1 g
Sód 248.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...