Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús

Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús

3.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 40 g de aceite de oliva
  • 600 g de carrilleras de cerdo en trozos de 2 cm
  • 100 g de vino blanco
  • 1 guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
  • 200 g de agua
  • 150 g de champiñones frescos en cuartos
  • 150 g de corazones de alcachofa congelados
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 60 g de cuscús

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 456 mg
Białko 22.7 g
Kalorie 1373 kJ / 328 kcal
Tłuszcz 19.6 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 12.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...