Urządzenia i Akcesoria
Feijoa bakewell tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Sweet shortcrust pastry
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
egg yolk1
-
salt1 pinch
Filling
-
blanched almonds120 g
-
feijoas (approx. 3-4 feijoas), peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
unsalted butter softened120 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
natural almond extract¼ tsp
-
salt1 pinch
-
egg1
-
flaked almonds1 - 2 tbsp
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74.3 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2090.7 kJ /
497.8 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raised Game Pie
24h
Shortbread
1h
Panforte
1h 30min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Rhubarb crumble
45min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Citrus marmalade
2h 20min
Profiteroles
2h
Shortcrust pastry
5min
Feijoa celebration cake
1h 30min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Baked honey cheesecake
4h 20min