Feijoa bakewell tart
TM5 TM6

Feijoa bakewell tart

3.7 (6 ocen)

Składniki

Sweet shortcrust pastry

  • 50 g white sugar
  • 100 g unsalted butter, cut into pieces
  • 180 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 egg yolk
  • 1 pinch salt

Filling

  • 120 g blanched almonds
  • 300 g feijoas (approx. 3-4 feijoas), peeled and cut into quarters (see Tips)
  • 120 g unsalted butter, softened
  • 80 g caster sugar
  • 2 tbsp plain flour
  • ½ tsp baking powder
  • ¼ tsp natural almond extract
  • 1 pinch salt
  • 1 egg
  • 1 - 2 tbsp flaked almonds
  • icing sugar, for dusting

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2090.7 kJ / 497.8 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
39.4 g
Tłuszcz
34.3 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Błonnik
4 g
Sód
74.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy