Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di maiale, a cubetti (2x2 cm) (vedere consiglio)
- 200 g di vino rosso
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di acqua
- 350 g di cipolle a fettine
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di senape
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1608 kJ / 384.3 kcal
- Białko
- 42.4 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 549 mg
Alternatywne przepisy
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Pâté di vitello in gelatina
8h 30min
Crema di whisky
2 godz.
Porchetta con pere e cipolle
12h
Chifeletti
1 godz. 30 min
Manzo insaporito con asparagi
30 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 godz.
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Polenta bianca e salsiccia
1 godz. 30 min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 godz. 25 min
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h