Moscardini alla busara sottovuoto

Moscardini alla busara sottovuoto

3.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 porzioni

Składniki

  • 70 g di cipolla dorata a fette grosse
  • 20 g di burro
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 1 pizzico di peperoncino in polvere
  • 400 g di moscardini piccoli, puliti
  • 20 g di Cognac
  • 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 403.7 mg
Białko 22.7 g
Kalorie 1365.5 kJ / 326.5 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...