Merluzzo sottovuoto con purè di patate

Merluzzo sottovuoto con purè di patate

4.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 rametti di coriandolo fresco
  • 30 g di scalogno
  • 1 rametto di dragoncello fresco
  • 350 g di filetto di merluzzo
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe macinato
  • 10 g di panna, qualsiasi tipo
  • 2200 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 800 g di patate a pezzi
  • 50 g di burro

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 717.5 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 1472 kJ / 350.3 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 34.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...