Urządzenia i Akcesoria
Pisellini al vapore (600 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
600 grammi
Składniki
-
500 g di acqua
-
600 g di piselli surgelati600 g di piselli freschi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 grammi
Sód
2 mg
Białko
7 g
Kalorie
405 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Al vapore
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine al vapore (600-800 g)
30 min
Patate al vapore (700-1000 g)
40 min
Fagiolini al vapore (400-800 g)
25 min
Asparagi al vapore (800 g)
40 min
Broccoli al vapore (400 g)
25 min
Ricotta con pesto di piselli
35 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Patate e zucca al vapore
25 min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Verdure al vapore con hummus di cavolfiore
40 min