Pesce spada al cartoccio con patate speziate

Pesce spada al cartoccio con patate speziate

4.1 96 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • tranci di pesce spada (200 g cad.)
    4
  • di sale
    4 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    4 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    4 cucchiai
  • pomodorini a metà
    10
  • olive denocciolate
    16
  • di capperi dissalati
    1 cucchiaio
  • di acqua
    700 g
  • di patate pelate e a dadini (1 cm)
    500 g
  • di curry in polvere
    1 pizzico
  • di paprika dolce
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 457.3 kcal / 1912.8 kJ
Białko 37.2 g
Tłuszcz 23.2 g
Węglowodany 26.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 976.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...