Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), whole or cut in pieces (4 cm x 4 cm) to fit in feeder
- 15 g vegetable oil
- 150 g bacon lardons (see tip)
- 60 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2093.8 kJ / 500.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 137.5 mg
Alternatywne przepisy
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Chicken Étouffée
45min
Mexican Stuffed Peppers
45min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1u. 15min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1h 50min
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.