Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g fresh coriander leaves
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 25 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 50 g orange juice
- 25 g lime juice
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground allspice
- 1 pinch ground cayenne pepper
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 66.1 kJ / 15.8 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 7.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Masala Hake at 55°C
55 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Pineapple Parcels
1h
Beurre Blanc
20 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Salmon tartare
25 min
Strawberry Mojito with a Ginger and Mint Syrup
1h