
Urządzenia i Akcesoria
Thai Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opcjonalnie) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
189.3 kcal /
791.9 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
14.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
690.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Raw Asian Salad
10 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Dairy-free Chocolate Sauce
5 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min