Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
cumin seeds3 heaped tsp
-
coriander seeds4 heaped tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh coriander leaf plus extra to garnish30 g
-
3 Tbsp desiccated coconutfresh coconut (opcjonalnie) cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
unsalted butter diced80 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves2
-
1 - 2 fresh green chillies, (6-8 cm long), deseeded, to tastecayenne pepper to taste½ - ¾ tsp
-
1000 - 1200 g butternut squash, deseeded, cut in 8 pieces with skin onpumpkin deseeded, cut in 8 pieces with skin on1000 - 1200 g
-
dried green lentils or brown or Puy300 g
-
water1000 g
-
roasted red peppers, preserved roughly diced (1-2 cm)250 - 300 g
-
crème fraîche (opcjonalnie)130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1504 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
10.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Tofu stew
30 min
Seitan Chilli
25 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min