Sticky Gochujang Marinade
TM6 TM5

Sticky Gochujang Marinade

5.0 (12 ocen)

Składniki

  • 2 pinches coarse sea salt
  • 40 g cider vinegar
  • 130 g Korean chilli paste (gochujang)
  • 150 g Conference pears, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g light soy sauce
  • 30 g honey
  • 3 garlic cloves
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in rounds (5 mm)

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
502.7 kJ / 120.2 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
22.3 g
Tłuszcz
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
3.1 g
Sód
1451.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy