Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 pinches coarse sea salt
- 40 g cider vinegar
- 130 g Korean chilli paste (gochujang)
- 150 g Conference pears, cut in pieces (2 cm)
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in rounds (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 502.7 kJ / 120.2 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 1451.5 mg
Alternatywne przepisy
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Tikka Paste
1h
Butter Chicken
50 min
Char Siu Marinade
10min
Raw Asian Salad
10min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min