Urządzenia i Akcesoria
Sticky Gochujang Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g
Składniki
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1451.5 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
502.7 kJ /
120.2 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Flatbreads
20 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Beef Satay with Rainbow Noodles
1 godz. 30 min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 godz.
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 godz. 15 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 godz. 15 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Char Siu Marinade
10 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 godz. 30 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min