Urządzenia i Akcesoria
Sticky Gochujang Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g
Składniki
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1451.5 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
502.7 kJ /
120.2 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1h 30min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Chorizo Garlic Butter
3h 5min
Asian-style Beef Stew
2h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Teriyaki Marinade
15min
Turkish Spiced Lamb Bites
1h 30min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Chilli Cheese Nachos
40min