Urządzenia i Akcesoria
Sticky Gochujang Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g
Składniki
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1451.5 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
502.7 kJ /
120.2 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peppercorn Sauce
30 min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50 min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 godz. 30 min
The Ultimate Barbecue Sauce
2 godz.
Quick Flatbreads
20 min
Furikake Seasoning
1 godz. 5 min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Tikka Paste
1 godz.
Butter Chicken
50 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min