Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Pizza (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Pizza Dough
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
Topping and Finalisation
-
courgette ends removed, halved vertically if too thick to fit in feeder100 g
-
red onions halved vertically120 g
-
fresh button mushrooms stems removed80 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
red pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
200 g grated cheese, for pizza (see tip)grated mozzarella200 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1043.6 mg
Białko
27 g
Kalorie
2718.9 kJ /
649.8 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
85.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 godz. 5 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Almond Vegetable Crumble
7 godz.
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 godz. 20 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Houmous
13 godz. 30 min
Muhamara dip
5 min