Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, cold150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water, cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
courgettes unpeeled, ends removed (see tip)350 g
-
plum tomatoes (see tip)350 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sea salt flakes2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese, grated60 g
-
milk for glazing
-
fresh basil leaves for garnishing10
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507.9 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Potatoes and Courgettes
1h 15min
Vegan Rainbow Salad
25min
Ratatouille Galette
1h 30min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Lemon cake
2h
Coconut cake
1h 20min
Lentil curry stew with chicken
8h 35min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min