Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, cold150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water, cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
courgettes unpeeled, ends removed (see tip)350 g
-
plum tomatoes (see tip)350 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sea salt flakes2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese, grated60 g
-
milk for glazing
-
fresh basil leaves for garnishing10
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507.9 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leftover Poultry Pho
2 godz. 15 min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Goat's Cheese Frittata Sandwiches with Caramelised Red Onion Chutney
Brak ocen
Baked Rice with Grated Apples
50 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Brak ocen
Spelt and Corn Flake Cereal Bars
40 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Sesame Biscuits
1 godz. 15 min
Banana and Pear Crumble
30 min