Duchesses pretos com ricota, tomilho e mel

Duchesses pretos com ricota, tomilho e mel

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 50 godz.
15 unidades

Składniki

Massa choux preta
  • água
    150 g
  • manteiga s/ sal cortada em pedaços
    80 g
  • sal
    1 pitada de
  • açúcar
    2 c. chá de
  • farinha
    120 g
  • carvão
    2 g
  • ovos batidos
    3
Recheio
  • queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    150 g
  • tomilho, fresco só as folhas
    10 pés de
  • queijo ricota
    250 g
  • queijo-creme
    150 g
  • paprika fumada
    2 pitadas de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta preta
    3 pitada de
  • mel
    1 - 2 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 188 kcal / 786.5 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 8.6 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 367.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...