
Urządzenia i Akcesoria
Rösti svizzero
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz.
4 porzioni
Składniki
Cottura delle patate
-
di acqua500 g
-
di patate novelle intere, non sbucciate (vedere consigli)1200 g
Rösti
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato2 pizzichi
-
di burro chiarificato + q.b. per ungere4 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
368.8 kcal /
1542.9 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
52.6 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Sód
895.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Affettatutto Bimby®
95 Przepisów
Włochy
Włochy