Pudding di riso venere e mango

Pudding di riso venere e mango

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Purea di mango
  • 340 g di mango maturo pelato e a pezzi
  • 20 g di succo di lime spremuto fresco e filtrato
Pudding di riso Venere
  • 200 g di riso Venere ammollato per 8 ore, sciacquato e bene scolato
  • 400 g di bevanda a base di cocco
  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • 30 - 35 g di sciroppo di acero
    30 - 35 g di miele
  • 2 frutti della passione la polpa

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.5 g
Kalorie 1722 kJ / 412 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 55.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...