番茄炒蛋

番茄炒蛋

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 2 顆
  • 2 小撮
  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    50 克
  • 5 克
  • 番茄 切塊(約2公分)
    230 克
  • 番茄醬
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 切段
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.8 g
Kalorie 539.2 kJ / 129 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 16.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...