Urządzenia i Akcesoria
番茄炒蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
鹽2 小撮
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)50 克
-
油5 克
-
番茄 切塊(約2公分)230 克
-
番茄醬1 大匙
-
糖1 茶匙
-
蔥 切段10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.8 g
Kalorie
539.2 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan