
Urządzenia i Akcesoria
海鮮燴麵醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 人份
Składniki
-
奶油20 克
-
洋蔥 切塊300 克
-
蒜頭10 克
-
酸豆30 克
-
番茄 切塊750 克
-
水300 克
-
蝦仁300 克
-
鮮奶油100 克
-
帕瑪森起士粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 8 人份
Kalorie
1163 kcal /
4869 kJ
Białko
60.78 g
Tłuszcz
60.005 g
Węglowodany
97.37 g
Błonnik
13.49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan