鱈魚白菜雪見鍋
TM5 TM6

鱈魚白菜雪見鍋

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 100 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)
  • 10 克 水
  • 600 克 高湯
  • 100 克 大白菜 ,切塊(約4公分)
  • 3 大匙 日式醬油
  • 5 克 昆布
  • 150 克 京都水菜 ,切段(約3公分)
  • 120 克 鴻喜菇
  • 400 克 鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1247 kJ / 299.8 kcal
Białko
22.5 g
Węglowodany
17.5 g
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy