鱈魚白菜雪見鍋

鱈魚白菜雪見鍋

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)
    100 克
  • 10 克
  • 高湯
    600 克
  • 大白菜 ,切塊(約4公分)
    100 克
  • 日式醬油
    3 大匙
  • 昆布
    5 克
  • 京都水菜 ,切段(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇
    120 克
  • 鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)
    400 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 299.8 kcal / 1247 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 17.5 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...