Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 雪菜, 洗淨,切段(約3公分)
- ½ 根 新鮮紅辣椒, 去籽,切段 (opcjonalnie)
- 1 茶匙 油
- 1 茶匙 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
-
300
克 紅鯛魚片, 切塊(約3公分)
lub 300 克 魴魚, 切塊(約3公分) - 20 克 蔥, 切絲 (opcjonalnie)
- 500 克 水
- ½ 茶匙 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 504 kJ / 120 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 2.7 g