Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 白芝麻油
- 10 克 薑 ,切片
- 150 克 豬肉 ,切片(約0.5公分)
- 300 克 水
- 1 大匙 米酒
- ¼ 茶匙 鹽 (依個人口味調整)
- 30 克 高麗菜 ,切塊(約2公分)
- 30 克 熟竹筍 ,切薄片(大小約2公分)
- 70 克 麵線
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2613.8 kJ / 625.2 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 54.1 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 2.8 g