
Urządzenia i Akcesoria
Pikantny dip serowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 porcji
Składniki
-
czerwonej papryki, konserwowej odsączonej z zalewy, plus dodatkowa ilość pokrojona w paski do dekoracji100 - 120 g
-
cebule dymki ze szczypiorem, pokrojone na 2 cm kawałki, plus dodatkowa ilość posiekanego szczypioru do dekoracji4
-
sera cheddar, jasnego pokrojonego na kawałki170 g
-
sera cheddar, ciemnego pokrojonego na kawałki170 g
-
serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki340 g
-
sosu sriracha2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
216.6 kcal /
906.4 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
349.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIECZÓR KIBICA II
10 Przepisów
Polska
Polska