
Urządzenia i Akcesoria
Pikantny dip serowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 porcji
Składniki
-
czerwonej papryki, konserwowej odsączonej z zalewy, plus dodatkowa ilość pokrojona w paski do dekoracji100 - 120 g
-
cebule dymki ze szczypiorem, pokrojone na 2 cm kawałki, plus dodatkowa ilość posiekanego szczypioru do dekoracji4
-
sera cheddar, jasnego pokrojonego na kawałki170 g
-
sera cheddar, ciemnego pokrojonego na kawałki170 g
-
serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki340 g
-
sosu sriracha2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
216.6 kcal /
906.4 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
349.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIECZÓR KIBICA II
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wolno gotowana w coli szarpana wieprzowina (z osłoną noża miksującego)
6 godz. 30 min
Kanapki z pastą z krewetek i borówkowy drink z Prosecco
5 godz.
Tacos z krojonymi warzywami i fasolą (TM5)
40 min
Pasta Vodka z wegetariańskimi klopsikami
45 min
Tacos z trzema nadzieniami (z kurczaka, z krewetek i wegańskie z czerwonej fasoli) i sosem tahini
1 godz.
Meksykańskie chili z serem i chorizo
50 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Sos z sera cheddar
20 min
Burgery z szarpaną wieprzowiną (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 50 min
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35 min
Azjatycki bowl z wieprzowiną Hoisin
40 min
Mac'n'cheese z chorizo i papryką
50 min