Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
40
g di pecorino Romano, a pezzi (2 cm)
lub 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipollotto, a pezzi
-
150
g di speck a cubetti (2 cm)
lub 150 g di guanciale di maiale, a pezzi (2 cm) - 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 25 - 30 g di miso bianco (shiro)
- 50 g di latte
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di udon freschi
- semi di sesamo per guarnire
- cipollotto a rondelle (2 mm), per guarnire
- peperoncino rosso secco per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1929.7 kJ / 461.2 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 924.8 mg
Alternatywne przepisy
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30min
Uramaki di salmone
2h 30 min
Caffè macinato
5min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1h 15min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Caffè macinato
5min
Animaletti di pancake
30min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4h 20min
Quesadillas di pollo chipotle con guacamole e pico de gallo
1h
Onigiri
1h
Gyoza
1h
Ravioli cinesi
1h