
Urządzenia i Akcesoria
Korma Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
200 Gramm
Składniki
-
Cashewkerne30 g
-
Zimtstange1
-
Gewürznelken4
-
Kreuzkümmel, ganz½ TL
-
Fenchelsamen½ TL
-
Kardamomkapseln oder Königskardamom-Kaspeln2
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Tomaten in Stücken (ca. 1 cm)70 g
-
Chili, frisch grün, entkernt, in Ringen (ca. 0,5 cm)1
-
Korianderblätter, frisch abgezupft10 g
-
Koriandersamen, ganz1 TL
-
Currypulver mild½ TL
-
Garam Masala1 TL
-
Kurkuma, gemahlen½ TL
-
Ingwer-Knoblauch-Paste1 TL
-
Limette nur Saft ausgepresst1
-
Kokosflocken3 EL
-
Tomatenmark70 g
Wartości odżywcze na 200 Gramm
Kalorie
563 kcal /
2355 kJ
Białko
14.3 g
Tłuszcz
37.7 g
Węglowodany
41.1 g
Błonnik
12.5 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Sód
74 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix x Karma Food
12 Przepisów
Austria
Austria