![Paneer Paneer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ca2f053fb078cf3b09a9fa10250caf7b/Derivates/d0ad4249ad2cb65301caf6d65164a638894905ad.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g Vollmilch, frisch
- 500 g Schlagobers, 36% Fett
- ½ TL Salz
- 100 g Apfelessig
- Wartości odżywcze
- na 450 Gramm
- Kalorie
- 11237 kJ / 2680 kcal
- Białko
- 60.9 g
- Węglowodany
- 88 g
- Tłuszcz
- 232.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 122.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1678 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paneer Makhani
1 Std.
Korma-Gemüse-Curry
25min
Korma Paste
1 Std. 15 Min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Paneer
5 godz. 30 min
Linsen Dal mit Bulgur
45min
Tikka-Paste
1 Std.
Kichererbsen Masala
45min
Palak Paneer mit Reis
45min
Butter-Paneer-Masala
40 Min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Palak Paneer
45min